GABRIELLA HENNINGS » min resa mot en bättre hälsa.

a weekend in july.

2-3juli var de dags för uddevalla vm igen i vanlig ordning, det var inget fotograferande för min del i år, har ju inte fotat någon cross över huvudtaget än i år, på grund av ständig tidsbrist och andra prioriteringar. Så kan det gå, nu kan jag ju inte säga annat än att man blev lite sugen dock!;)

Vi fick rockstar vipbiljetter så vi åkte upp och bara kikade båda dagarna i alla fall, trots att vädret ine var det bästa!

 

och är man hundvakt så är man, så fluffbollarna fick följa med på lördagen! Nemas problemas, Sune (den svarta) är ju van sedan innan och har varit med många gånger genom åren, medan Bosse (den röda) var helt exalterad och tyckte att allt var superspännande! Hur som helst var de i alla fall jätteduktiga och ganska trötta när dagen var slut.

Jag & Sune uppe i berget. (ber om ursäkt för otroligt dålig mobilkamera, någon som vet när de släpper Iphone 5?)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*